MaxCoach Education – Duplicate – [#706]

MaxCoach Education – Duplicate – [#706]

ÉPÍTS A MÚLTRA

LÁSD TISZTÁN A JELENT
TEREMTSD MEG A JÖVŐT

a Tree Vision coaching metodika segítségével!

Hogyan lettem felső vezetőből coach?

2007-ben agydaganatot diagnosztizáltak nálam, azonnali koponya műtétre volt szükség. A műtét sikerült, túléltem a 8 órás operációt, de a mellékhatás: teljes látásvesztés. Világom összedőlt, szó szerint sötétség és kilátástalanság vett körül.

„Innen szép nyerni!” 
Végül sok erőfeszítéssel, hittel, kínnal, akarattal és rengeteg gyakorlással, tanulással sikerültfelállnom ebből a traumából. Visszatértem a munkába és még 5 évig tovább igazgattam hazai és romániai multi cégünket. Aztán megéreztem a kiégés jeleit és tudtam, váltanom kell.

A folytatás a coaching lett, úgy éreztem, meg kell osztanom élettapasztalatomat azokkal, akikhasonló helyzetbe kerülnek. Az elmúlt 12 év alatt folyamatosan képeztem magam és elhivatott mentor szemléletű coach lettem. Az első és legfontosabb területem a reziliencia-fejlesztése lett. Megtanultam, hogyan kell megerősítenünk lelki immunrendszerünket.

dr.Tábor István

1
Év szakmai
tapasztalat
0 +
SIKERES TRÉNING
0
ELÉGEDETT ÜGYFÉL
0 %
SIKER

Rólunk mondták

"Rájöttünk, minden vágyunk az, hogy üljünk a ’VisionTree’-nk egyik kilógó ágán, lóbáljuk a lábunkat és boldog, önfeledt koktélozás mellett gyönyörködhessünk cégünk önjáró, sikeres működésében. Sajnos, menet közben az is kiderült, ehhez még egy-két dolgot meg kell oldanunk és rá kell szánnunk magunkat néhány kellemetlen, érzékeny döntésre, de most már csak magunknak tehetünk szemrehányást, ha ezeket nem tesszük meg. Ott van az irodában a rajz, minden nap emlékeztet rá, mi a feladat."
innovációs és pályázati tanácsadó cég
"A coaching folyamán megfogalmazódott célok közül így most már megvalósult a "saját munkahely" - amely nem máshol van, de most már egyértelmű hogy ez az!, és a "tanítás" - amely pedig egy jövőbeni dolog, de a felkérést megkaptam és én készen állok rá!, és bónuszként kaptam egy nagyon nagy megerősítést a hitemben a múltból - szóval tudom, hogy ezen az úton kell tovább mennem. Tehát, nagyon örülök, hogy részt vettem nálad azon a pár alkalmas tréningen. Tényleg kellett, hogy ki legyen mondva az, amit igazán szeretnék - és lépésről, lépésre elém teszik az égiek a lehetőségeket és a megoldásokat. Nekem csak el kell tudnom fogadni!"
Start/REstart Workshop, Nagykovácsi

Felkeltettünk az érdeklődésedet?

Töltsd ki inygenes konzultációnkat.Töltsd ki inygenes konzultációnkat.Töltsd ki inygenes konzultációnkat.