Reziliencia fejlesztés

Honnan tudod, hogy szükséged van rugalmas ellenálló képességed, vagyis rezilienciád fejlesztésére?

Érezted e már, hogy

kevés vagy hozzá?

nem hiszel benne?

nem látsz új megoldást?

már szinte semmihez sincs erőd?

csak sodródsz az eseményekkel?

már nem az vagy aki voltál?

úgy érzed senki sem tud segíteni rajtad?

Ha ezek közül bármelyik igaz rád, akkor itt az idő és az alkalom, hogy változtass!

Segítünk!

Életünk törvényszerű eleme a krízis

Elkerülhetetlen, hogy időről időre ne éljünk át valamilyen válságot. A megrázkódtatások ereje és oka sokféle lehet. Tudjuk, hogy vannak, akik nagy kínok árán és lassan birkóznak meg velük, mások pedig bravúrosan oldják meg traumáikat és újjászületve lépnek tovább.

Mi a titkuk?

Nincs semmiféle misztérium, a megbirkózás adottsága egykorú az emberiséggel. Vannak, akik ezzel a képességgel születnek, de bárki, aki változtatni akar, elsajátíthatja ezt a tudást, ezt az életfilozófiát. Ebben tudunk segíteni a hozzánk fordulóknak.

Mi is az a reziliencia?

Rugalmas lelki ellenállóképesség traumák, krízisek, konfliktusok esetén

fejlett lelki immunrendszer

belső egyensúly megőrzése hosszantartó stressz esetén is

gyors alkalmazkodó képesség

tehetség új egyensúly létrehozására

Megtudhatod, hogy mi a reziliencia 7 összetevőjét (faktorát) ez lehet a mindenkori fejlődésed kulcsa!

A múlt átértékelése

Hit, reális optimizmus

Az új megoldások keresése

Erőforrások kiaknázása

Fegyelem

Karakterünk megőrzése válságos időkben

Társas támogatás

JELENTKEZZ INGYENES KONZULTÁCIÓRA, ÉS ISMERD MEG SAJÁT REZILIENCIA FAKTORAIDAT, MIK AZ ERŐSSÉGEID ÉS FEJLESZTENDŐ TERÜLETEID. ALAKÍTSD ŐKET SZEMÉLYRE SZABOTT MÓDSZEREINKKEL!

Kiknek ajánljuk?

Egyéni reziliencia fejlesztés Neked

Ha úgy érzed, hogy elakadtál valamilyen fontos célod elérésében, vagy erőtlen és tanácstalan vagy, leküzdhetetlennek látszó akadályaid vannak, mély krízist éltél át, vagy éppen a kellős közepén vagy, és nem érzed az erőt magadban a helyzet megoldására, akkor jelentkezz egy első ingyenes konzultációra! A konzultáció alkalmával megegyezünk az alább leírt folyamatok részleteiben és a munka anyagi kompenzációiról is. Ha szeretnél tovább lépni javaslataink szerint, akkor az első lépésben kitöltheted az orientációs tesztet, amelynek bemutatását korábban kifejtettük. A teszt eredményeiből megtudhatod, hogy melyik orientáltságod mennyire erős. Ezután közös megegyezés alapján a helyzet feltárása után testre szabott fejlesztési programot folytatunk le. A közös munka a feladat jellegétől és irányultságától függően több lépésből állhat, ami 5-8 alkalmas, max 2 órás tréningből áll, de ehhez az alkalmak között napi minimum 1 órás otthoni gyakorlatra is szükség van. A folyamat végén közös értékelés alapján személyes reziliencia programot kapsz önfejlesztő módszerekkel. A későbbi visszajelzések és igényeid szerint, alkalmankénti konzultációt is biztosítunk.

Reziliencia fejlesztés kiscsoportoknak

Kisvállalkozások, ipari, mezőgazdasági, szolgáltató és karbantartó szervezetek, szociális otthonok, bölcsődék, óvodák és egyéb 10-20 fős egységek számára ajánljuk. A szóban forgó csoportokkal különböző módszereket is használhatunk a csoport jellege, összetétele és
elvárásai alapján. Az ilyen csoportok esetében az egyéni reziliencia fejlesztés vonalvezetése ide is igaz. A fejlesztési program annyival bővül, hogy az egyes faktorok mentén az egyéni foglalkozások mellett csoportos tréningre is szükség lehet, vagy választható. Egyebekben a konkrét csoport és az elvárások tekintetében szintén egy ingyenes első konzultációt ajánlunk a munkafolyamat közös megtervezésére és az anyagi kompenzáció megbeszélésére. Ezekben a munkákban is többszöri alkalommal, különböző összetételű csoportokban is dolgozhatunk a feladattól függően. Szintén lehetőség van visszamérésekre, utólagos konzultációkra, emlékeztető tréningekre, külön megállapodás alapján.

Reziliencia fejlesztés 30+ fős szervezeteknek

Multinacionális cégek, vagy azoknak kisebb részegységei, KKV-k, nagyobb ipari szervezetek, kórházak, szociális, gondozó és foglalkoztató egységek, iskolák, felsőoktatási egységek, kereskedelmi hálózatok, egyebek.Első ingyenes konzultáció alkalmával tájékozódunk a megoldandó feladatokról, elvárásokról és ezek alapján prezentáljuk módszereinket, coaching eszköztárunkat a vezetőségnek, és javaslatot teszünk a fejlesztési folyamatra.Megállapodásunk után a vezetőséggel közösen alakítjuk ki a programot. Ebben jellemzően workshopok, előadások, egyéni és csoportos fejlesztések, felmérések szerepelhetnek. (Reziliencia felmérés, Motivációs Térkép, Neuroagilitás, PXT, DISC alapú felmérés).

Miért bízhatsz meg bennünk?

Abban vagyunk elkötelezettek, hogy ügyfeleink ne csak túléljenek, hanem boldoguljanak a
jelenben és sikerrel készüljenek fel a jövő kétséges időszakaira is.

céltudatosság, alaposság, gondoskodás, kedvesség, multinacionális vezetői tapasztalatok HR-ben is, Y generációs akadályok, felnőtt és ifjúsági motiváció, munkahelyi viselkedés
kommunikációs kérdésekben és az érzelmi intelligencia fejlesztésben való jártasság, gazdag vállalati, üzleti tapasztalatok, kreativitás, spontaneitás, társadalmi felelősségvállalás, írás
multinacionális vezérigazgatói tapasztalatok, business coaching, keynote speaker, reziliencia fejlesztés, motivációs térkép, neuro-agilitás

Rólunk mondták

"Rájöttünk, minden vágyunk az, hogy üljünk a ’VisionTree’-nk egyik kilógó ágán, lóbáljuk a lábunkat és boldog, önfeledt koktélozás mellett gyönyörködhessünk cégünk önjáró, sikeres működésében. Sajnos, menet közben az is kiderült, ehhez még egy-két dolgot meg kell oldanunk és rá kell szánnunk magunkat néhány kellemetlen, érzékeny döntésre, de most már csak magunknak tehetünk szemrehányást, ha ezeket nem tesszük meg. Ott van az irodában a rajz, minden nap emlékeztet rá, mi a feladat."
innovációs és pályázati tanácsadó cég
"A coaching folyamán megfogalmazódott célok közül így most már megvalósult a "saját munkahely" - amely nem máshol van, de most már egyértelmű hogy ez az!, és a "tanítás" - amely pedig egy jövőbeni dolog, de a felkérést megkaptam és én készen állok rá!, és bónuszként kaptam egy nagyon nagy megerősítést a hitemben a múltból - szóval tudom, hogy ezen az úton kell tovább mennem. Tehát, nagyon örülök, hogy részt vettem nálad azon a pár alkalmas tréningen. Tényleg kellett, hogy ki legyen mondva az, amit igazán szeretnék - és lépésről, lépésre elém teszik az égiek a lehetőségeket és a megoldásokat. Nekem csak el kell tudnom fogadni!"
Start/REstart Workshop, Nagykovácsi

PartnereinK

JELENTKEZZ INGYENES KONZULTÁCIÓRA!

Ha úgy érzed, hogy elakadtál valamilyen fontos célod elérésében, vagy erőtlen és tanácstalan vagy, leküzdhetetlennek látszó akadályaid vannak, mély krízist éltél át, vagy éppen a kellős közepén vagy, és nem érzed az erőt magadban a helyzet megoldására, akkor jelentkezz ingyenes konzultációra! A konzultáció során megosztjuk veled a legjobb gyakorlatokat és stratégiákat, amelyek segíthetnek megerősíteni a reziliencia képességed, hogy az élet minden területén jól boldogulj!