Új Podcast adás: A Digitális Bátor Tábor interjúja Lukoviczki Rékával és Tábor Istvánnal

A Digitális Bátor Tábor interjúja Lukoviczki Rékával és Tábor Istvánnal
Élet

Új Podcast adás: A Digitális Bátor Tábor interjúja Lukoviczki Rékával és Tábor Istvánnal

Újrakezdés. Újra és újra.

Ezt a címet kapta a 2 részes audio podcast, melyet a Digitális Bátor Tábor szerkesztői: Vargyas-Tóth Juliska és Tüske Ferenc készítettek Lukoviczki Rékával és Tábor Istvánnal, a Tree Vision coachával. Ők ezt írták az adásról:

Mikor ezt az adást felvettük, kifelé tartottunk a járványból. Pár hét alatt megváltozott a világ, most egy újabb trauma közepén vagyunk. És az újabb válság is egyfajta újrakezdést hoz, amiben vendégeink, Lukoviczki Réka Robotlány, és Tábor István coach segíthetnek. Réka fiatalon veszítette el az egyik lábát egy balesetben, István 54 évesen, cégvezetőként vakult meg. Elmesélik, hogyan kezdték újra az életet, hogyan segítenek most másoknak a tapasztalataikkal. Milyen volt a gödör legmélyén lenni, és hogyan tudtak felállni onnan. Milyen meghatározó volt, mikor először el tudtak menni egyedül a mosdóig.

Kellenek-e a nagy pofonok, a traumák a nagy változásokhoz? Észrevesszük-e a nyitott ajtókat, vagy a múlton rágódva csak a bezárt ajtót nézzük? Minél nagyobb a trauma, annál nagyobb a lépés, amit megteszünk? Ki segíthet a megfelelő pillanatban továbbmenni? Kell-e a gyászmunka, és kell-e a hit a felálláshoz?

Ez a Felhők felett – egy podcast belső békéről, lelki egészségről, bátorságról. Iratkozz fel!
Kéthetente találkozunk a Bátor Táboros Vargyas-Tóth Juliskával és a rádiós Tüske Ferenccel. Mert a felhők felett mindig süt a nap.

A Bátor Táborban az a feladatunk, hogy bármi történjen a világban, a beteg gyerekeknek megadjuk a felhőtlen gyerekkor biztonságát.

Bátorság. Erő. Gyógyító élmények. Álmok. Jövő.

Amire minden súlyosan beteg gyereknek szüksége van a fájdalmas kórházi kezelések és a hosszú bezártság után. Mindezt megadhatod a Bátraknak adó 1% felajánlásoddal! https://batortabor.org/hu/egyszazalek/

Hallgasd meg a podcastot a Bátor Tábor honlapján (1. rész, 2. rész) vagy közvetlenül itt: