Kende Judit

KENDE JUDIT

Business Coach, Life Coach, Vezető fejlesztő, Mentor, Motivációs Térkép Tanácsadó, Profiles XT Tanácsadó

Mottóm: A szerencse nem más, mint a felkészültség találkozása a lehetőséggel. (Seneca)

Fő területek: önismeret (személyiségjegyek, Motivációs Térkép felnőtteknek és kamaszoknak), önbizalom erősítése, munkahelyi problémák, kiégés (burn-out), konfliktuskezelés, kommunikáció, reziliencia, karrier tanácsadás (önéletrajz, állásinterjú), pályaválasztás, pályamódosítás, célkitűzés, munkahelyi viselkedés (PXT)

24 éves multinacionális vállalatnál szerzett vezetői tapasztalattal rendelkezem értékesítési adminisztráció, logisztika, szervezetfejlesztés és HR területen. A karrieremet végig kísérte az empatikus vezetői attitűd, ezért a munkám mellett már 2010-ben elkezdtem képezni magam pszichológia, majd mentálhigiéné és coaching témában. Az évek során az üzleti tevékenységeken túl egyre fontosabbá vált számomra a munkatársak fejlesztése, támogatása, motiválása, így 5 éven keresztül Y generációs kollégákat, csoportvezetőket mentoráltam, coacholtam, és ez a flow élmény adta meg a végső elhatározást a karrierváltáshoz. 2018-ban úgy döntöttem, hogy teljes időmet a coachingnak szentelem, ezen a területen szeretnék kiteljesedni. Ez a hivatás egy élethosszig tartó tanulást jelent, természetesen komoly önismereti munkával.

Az elmúlt 10 évben, amióta coachinggal foglalkozom, számos szakkönyvet elolvastam. Ezek közül nagy hatással volt rám Simon Sinek: Találd meg a MIÉRT-ed! című könyve, mely az egyéni és csapat motivációról szól. Személyes érintettségem miatt is izgalmas volt számomra a motiváció témája. Anyaként folyamatosan foglalkoztatott, hogyan ébreszthetném fel a gyermekemben szunnyadó motivációt, másrészt coach szemléletű vezetőként a munkatársak elköteleződése és jólléte mindig prioritás volt számomra.  Büszke vagyok arra, hogy fiatal, pályakezdő munkatársakat mentoráltam, coacholtam, és hihetetlen jó érzés volt látni, ahogy megerősödtek önbizalmukban, fejlődtek képességeikben és a megfelelő motivációval egyre nagyobb sikereket értek el a karrierjükben. A teljesítmény kulcsa a képességben és a motivációban rejlik. Amikor Istvánnak segítettem felkészülni a Motivációs Térkép vizsgájára, annyira megtetszett ez a hatékony coaching eszköz, hogy én is megszereztem a Motivációs Térkép tanácsadó képesítést, és évek óta sikeresen használom a coaching során. Később pedig az Ifjúsági Motivációs Térkép angolról magyarra fordításában vállaltam döntő szerepet, és a képesítést is megszereztem, hogy fiataloknak segítsek a pályaválasztásban.

És végül elárulom az én MIÉRT-emet. Támogatom az ügyfeleimet őszinte, bizalomra épült partneri beszélgetések keretében azért, hogy önismeretük fejlődjön, önbizalmuk megerősödjön, rátaláljanak motivációjukra, valamint megvalósítsák a motivációjukkal összhangban álló céljaikat. Ehhez segítségemre szolgál 24 éves vezetői, valamint 10 éves coaching és mentorálási tapasztalatom.

A coachingon kívül egyre jobban foglalkoztat, milyen módon tudnék még önzetlenül segíteni másoknak. Mint felelős édesanya, egyik legfontosabb területnek tartom gyermekeink boldogságának biztosítását, és az agresszió elleni védekezést. Szabadidőmben az UNICEF Ébresztő óra iskolai programjában és a Migration Aid menekültszállóján önkénteskedem.

TANULMÁNYOK

SZAKMAI TAPASZTALATOK

Sony Europe Limited – Sales Business Operations Europe 

Humánpolitikai Vezető

Sony Central and Southeast Europe Kft.

Régiós Vevőszolgálati Osztályvezető

Adminisztrációs Osztályvezető

Sony Hungária Kft.